FANDOM


După o vreme de bogăţie şi de glorie culturală, din 1920 încolo Adlibita devenea încetişor mai săracă, adică, Portul Vechi, foarte important pentru economia Adlibitei, nu mai a fost cel mai important port al lumii şi a fost închis în 1919 când a fost prea afectat după Primul Război Mondial. Adlibita a devenit mai izolată după închiderea portului.

În 1923, când mulţi oameni încă locuiau la ţară, Partidul Comunist a venit la putere, dar după o revoluţie mică în 1926, comuniştii au fost eliminaţi de la conducere.

Problema a fost că oameni deveneau mai săraci, mulţi lucrau la ţară sau într-o fabrică şi tehnologia a rămas la zero. A fost multă nemulţumire şi la alegerile din 1930, cei mai mulţi au votat pentru partidele extremiste (fasciste şi comuniste). Dar iarăşi a fost o revoluţie, în Christianenburg, şi familia regală a fost adusă la putere.

Regele Alexandru III n-a putut să facă o mare diferenţă, dar el a extins armata şi mulţi adlibiteni căutau de muncă acolo.

Navigare (modifică) Steag
Localităţi: Cantegro - Christianenburg (+) - Floreşti - Highboro (+) - Luceşti - Lunca - Orcieru - Măneni - Şteanca
Generalităţi: Harta Adlibitei - Istoria Adlibitei - Localităţi - Organizarea administrativă - Steagul Adlibitei
Geografie: Fluviul Verde - Golful Christianenburgului - Munţii Albi - Râul Lacrimilor - Vârful Alb
Economie: Bursa de Valori Adlibitană - Companii
Clădiri: Spitalul Clinic de Urgenţe Christianenburg - Teatrul Naţional Christianenburg - Liceul Ion Luca Caragiale Christianenburg - Primăria Veche - Muzeul Religiei - Centru de Ski - Închisoarea din Adlibita - Hotel Rometo - Ice Cream Adlibita - Muzeul Portului Vechi
Parcuri: Parcul Naţional - Parcul Metropolis - Parcul de distracţii Hopa Mitică - Grădina Zoologică din Christianenburg
Lăcaşuri de cult: Biserica Sfânta Filofteia
Media: (+)
Transport: A1 - A2 - CFA - DN1 - DN3 - Gara de Nord - Gara de Sud - Metrou - RATC
Sport: (+)
Televiziuni: ProTV Adlibita


Ciot Acest articol este un ciot.
Ajutaţi RoWikicity prin dezvoltarea lui apăsând pe butonul modifică.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki