FANDOM


Ambasada Libertasului

De Libertaanse ambassade is gelegen in de wijk Solidaritatea in de Adlibitaanse hoofdstad Christianenburg. Het adres is Strada Nativităţii 8. De huidige ambassadeur is Ingrid Veldhuis. Zij werd in deze post benoemd in 2014.

Informatie voor LibertanenEdit

Bent u een Libertaans burger en heeft u vragen? Dan kan u altijd contact opnemen met de ambassade van uw land in Adlibita. Dit kan zowel telefonisch als per mail, maar ook door langs te komen op het ambassadegebouw in het stadsdeel Solidaritatea. Voor vragen omtrent verblijfsrecht, VISA, paspoorten, toegangsrecht, medische zorgverlening, belastingen of anderen moet u contact opnemen met ons.

RelatiesEdit

Adlibita en Libertas hebben reeds een bilaterale relatie sinds 1895 en waren beiden aanwezig op de Wikistad Conference in 1902. Sindsdien hebben beide landen ambassades geopend op elkaars grondgebied. Tot 2009 had Libertas ook ook een consulaat in Cantegro. Adlibita is één van de oudste handelspartners van Libertas. Al in het begin van de 20e eeuw moesten Libertaanse schepen minder douanetarieven betalen in de haven van Christianenburg. De twee landen hebben na de Tweede Wereldoorlog diverse handelsverdragen afgesloten. In 2012-13 waren beide landen betrokken bij de (her)oprichting van de Internationale Wiki Organisatie.

AmbassadeEdit

Tijdens de Eerste Wereldoorlog heeft de Libertaanse overheid tijdelijk haar ambassadeur teruggeroepen naar eigen grondgebied. De ambassade werd nadien vervangen door een consulaat. Sinds 1953 is er weer een ambassade in Christianenburg.

Een bekend ambassadeur in Adlibita was Anna Bernier de Keyser (1998-2003).

De ambassade van Adlibita in Libertas is gelegen in Wikistad, de hoofdstad van Libertas. Voor meer informatie daarover, klik op deze link.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki