FANDOM


Smart Business Company
Autobuzele SMAN face parte din trustul Smart Business Company. Smart Business Company este unul dintre cele mai mari trusturi din Adlbita, cu acţiuni listate la BVA şi cu multe afaceri profitabile. Este deţinut de Marius. Vrei o afacere cu noi? Scrie aici!
Butique

"Autobuzele SMAN" este o fabrică de autobuze aflată sub monopolul Smart Business Company şi se află situată în Cartierul Industra din Christianenburg. Autobuzele fabricate de fabrică sunt cumpărate de către firme de transport adlibitene şi folosite dupa bunul lor plac."SMAN" este una dintre cele mai mari fabrici din Adlibita. Produce un autobuz la 2 zile. Deocamdată există doar 2 tipuri de autobuze spre vânzare. Comenzile se fac aici.


Tipuri de autobuze Edit

  • SMAN Track este un autobuz destinat companiilor de transport în comun. Are 48 de locuri pe scaune si 60 în picioare. Scaunele sunt din plastic. Dispune de aer condiţionat. Disponibil in 48 de ore de la comandă. Atenţie! Nu este cel mai bun produs al companiei. Este ideal pentru transportul în comun. Preţ: 48.000 $.
  • SMAN Trans este un autobuz destinat companiilor de turism. este ideal pentru turişti. Are 48 de locuri, toate pe scaune + scaun pentru şofer şi ghid turistic. Dispune de aer condiţionat. Scaunele sunt din plastic şi fier, acoperite cu ţesătură. Dispune de Climă. Disponibil în 5 zile de la data comandei. Preţ: 100.000$.

Comenzi Edit

  • InterBus : 5 autobuze SMAN Track
  • RATC: 1200 autobuze SMAN Track - până pe 14 ianuarie 2009

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki