FANDOM


În 1794 a devenit Pietru Demetrios preşedinte. El a fost un general din armată. Armata a crescut mult sub conducerea lui. A fost bine, pentru că după o vreme liniştită, Franţa a început să ocupe alte state. Italia a fost deja ocupată deci Adlibita a fost în pericol. Când aliaţii Adlibitei (Austria, Spania, Prusia) au declarat război Franţei, Adlibita a trebuit să le trimită sprijin.

Sub conducerea lui Pietru Demetrios, armatele Adlibitei a luptat la Trebia în Italia şi a câştigat cu ajutorul ruşilor. Dar la Alessandria după o luptă lungă impreună cu austriecii armata a fost distrusă de francezi. Pietru Demetrios a fost închis la Milano, dar după ce au câştigat alianţele lui în nordul Italiei a putut să fugă.

În Portul Vechi din Christianenburg a fost ultima bătălie cu vapoare olandezo-franceze. Pietru a putut să câştige foarte repede, fără nicio problemă. Adlibita a rămas independentă.


Ciot Acest articol este un ciot.
Ajutaţi RoWikicity prin dezvoltarea lui apăsând pe butonul modifică.
Navigare (modifică) Steag
Localităţi: Cantegro - Christianenburg (+) - Floreşti - Highboro (+) - Luceşti - Lunca - Orcieru - Măneni - Şteanca
Generalităţi: Harta Adlibitei - Istoria Adlibitei - Localităţi - Organizarea administrativă - Steagul Adlibitei
Geografie: Fluviul Verde - Golful Christianenburgului - Munţii Albi - Râul Lacrimilor - Vârful Alb
Economie: Bursa de Valori Adlibitană - Companii
Clădiri: Spitalul Clinic de Urgenţe Christianenburg - Teatrul Naţional Christianenburg - Liceul Ion Luca Caragiale Christianenburg - Primăria Veche - Muzeul Religiei - Centru de Ski - Închisoarea din Adlibita - Hotel Rometo - Ice Cream Adlibita - Muzeul Portului Vechi
Parcuri: Parcul Naţional - Parcul Metropolis - Parcul de distracţii Hopa Mitică - Grădina Zoologică din Christianenburg
Lăcaşuri de cult: Biserica Sfânta Filofteia
Media: (+)
Transport: A1 - A2 - CFA - DN1 - DN3 - Gara de Nord - Gara de Sud - Metrou - RATC
Sport: (+)
Televiziuni: ProTV Adlibita

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki