FANDOM


Sigla Speranţei

Corporaţia Speranţa este un trust creat de PetruD pe data de 17 noiembrie 2007.DiviziunileEdit

Pedrosoft

PedrosoftEdit

Pedrosoft este prima diviziune creată. Pedrosoft se ocupă cu produsele şi serviciile legate de tehnologia informaţiei. Este creatorului unicului sistem de operare Panorama dar şi a portalului cu acelaşi nume. Pedrosoft are filiale şi subdiviziuni în Lovia şi Libertas.

Tres bon!Edit

Tres bon! produce alimente şi produse alimentare din fructe şi legume produse în grădinile şi serele proprii, asigurând calitatea cea mai mare. Tres bon! conduce Pâine Caldă.

CasaMeaEdit

CasaMea produce articole pentru casă şi grădinărit. În magazinele CasaMea se găsesc materiale pentru construcţia locuinţelor dar şi articole pentru grădinărit, de exemplu compost pentru plante, plante, lopeţi, greble, ierbicide care nu ucid celelalte vieţuitoare, etc. Un magazin cunoscut al CaseiMele este TerraFlora, care vinde flori şi nu numai!

Mon VoyageEdit

Mon Voyge organizează călătorii în ţară şi în străinătate. Transportul se face cu trenul, cu avionul prin Fly Adlibita sau cu autocarul. Preţurile sunt accesibile iar serviciile sunt ireproşabile.

MüzyEdit

Müzy este o casă de discuri deţinută de trustul Speranţa. Până acum se aşteaptă cereri pentru albume dar orice cerere este binevenită.

MixxEdit

Mixx este o combinaţie a tuturor celorlalte diviziuni plus alte proiecte care nu se încadrează în vreo diviziune deja existentă. Mixx conduce Farmaprim şi RuralMarkt.

BVA Edit

Sigla Speranţei
Speranţa


26.12 (-1.12)

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki